Červen 2009

Courtney Love animace

20. června 2009 v 22:36 | Nikki

The Parlor Mob

12. června 2009 v 18:34 | Nikki |  JINÉ
Tuto kapelu jsem objevila teprve nedávno.Unás bude hrát na festivalu Trutnov Open Air:)
Jsou z New Jersey a existují pět let.


Mudhoney - It is us

10. června 2009 v 20:36 | Nikki |  JINÉ


Happy B-Day Matt!:)

9. června 2009 v 0:00 | Nikki |  JINÉ
Dnes slaví Matt Bellamy 31.narozeniny.
Takže všechno nejlepší !!!

Dnes vychází nové CD Placebo

8. června 2009 v 16:21 | Nikki |  JINÉ
Battle For The Sun

Design 0.5

8. června 2009 v 16:08 | Nikki |  Blog
Nic úžasnýho, ale jednoduchýho ,o to mi šlo:)

free image host

Malej Kurt

8. června 2009 v 16:04 | Nikki |  kurt-FOTKY
Malej Kurt tu byl už mockrát,ale tyto dvě fotky jsem objevila teprv nedávno(už nemám tušení kde:( )
free image host free image host

Melvins - Revolve

7. června 2009 v 20:46 | Nikki |  MELVINS

Courtney Love fotky

7. června 2009 v 17:26 | Nikki
free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

Melvins biografie

6. června 2009 v 20:43 | Nikki |  MELVINS
Země původu: USA
Label: Ipecac Recordings
Oficiální stránka:
www.melvins.com


Založeno: 1980

Sestava:
Členové:
2005 - Jared Warren - baskytara
1984 - Dale Crover - bicí
1980 - Buzz Osborne - kytara, zpěv


Bývalí členové:
1998 - 2005 Kevin Rutmanis - baskytara
1993 - 1998 Mark Deutrom - baskytara
1991 - 1992 Joe Preston - baskytara
1987 - 1992 Lori "Lorax" Black - baskytara
1980 - 1984 Mike Dillard - bicí
1980 - 1987 Matt Lukin - baskytara


Sezónní hráči:
2005 Jello Biafra - zpěv
2002 Adam Jones - kytara
2002 Trevor Dunn - baskytara
2000 David Scott Stone - kytara, basa


Diskografie:
2008 Nude With Boots
2006 (A) Senile Animal
2005 Sieg Howdy! (with Jello Biafra)
2004 Never Breathe What You Can't See (with Jello Biafra)
2004 Pigs Of The Roman Empire
2002 Hostile Ambient Takeover
2002 Millenium Monsterwork 2000 (With Fantomas) [Live]
2001 Electroretard
2000 The Crybaby
1999 The Bootlicker
1997 The Maggot
1997 Honky
1996 Stag
1994 Stoner Witch
1994 Prick
1993 Houdini
1992 Joe Preston [EP]
1992 Dale Crover [EP]
1992 King Buzzo [EP]
1992 Lysol
1991 Eggnog [EP]
1991 Bullhead
1989 Ozma
1987 Gluey Porch Treatments


Hole - Doll Parts

6. června 2009 v 20:36 | Nikki

Hudhoney přijedou do Prahy

5. června 2009 v 22:32 | Nikki |  JINÉ
Americká grungeová formace Mudhoney, která vydala v loňském roce zatím poslední řadové album "The Lucky Ones", na svých internetových stránkách zveřejnila termíny evropského turné. Mezi jednadvaceti koncerty nechybí ani Česká republika a pražský Palác Akropolis, kde se má kapela objevit 17. října.

Zatím se však jedná o jediný zdroj, který tuzemské fanoušky o tomto koncertu informuje. Žádná z pořadatelských agentur se k show doposud nepřihlásila a internetové stránky Paláce Akropolis nabízí program plánovaných akcí jen do 30. června.

Dodejme, že podzimní turné Mudhoney začíná 9. října koncertem v Británii a pokračuje zastávkami ve Francii, Belgii a Nizozemí. V polovině října vystoupí formace v sousedním Německu a následující den v Polsku. Po pražském koncertu se kvartet vydá do Rakouska a poslední show proběhne 24. října v Curychu.
(Mimochodem,Kurt Cobain tuto skupinu miloval,heh...jede někdo??:)

musicserver.cz

A malá biografie:
Mudhoney je americká grungeová kapela, která byla založena v roce 1988 v Seattlu. Jejími zakládajícími členy jsou Mark Arm a Steve Turner. Dále ve skupině působí bubeník Dan Peters a kytarista Guy Maddison, který od roku 2001 nahradil Matta Lukina.
Mudhoney se stali v oblasti grungeových a rockových kapel vlivnou kapelou. Mezi nejznámější hudební skupiny, které jsou přímo ovlivněny skupinou Mudhoney, patří Nirvana. Jedna z mála knih, která se zabývá historií Mudhoney je Our Band Could Be Your Life Michaela Azerrada.

DISKOGRAFIE
Rok Název Label
1989 Mudhoney Sub Pop
1990 Superfuzz Bigmuff Plus Early Singles Sub Pop
1991 Every Good Boy Deserves Fudge Sub Pop
1992 Piece of Cake Reprise Records
1995 My Brother the Cow Reprise Records
1998 Tomorrow Hit Today Reprise Records
2002 Since We've Become Translucent Sub Pop
2006 Under a Billion Suns Sub Pop
2008 Superfuzz Bigmuff Deluxe Edition ????


s Kurtem

Nirvana - Sappy překlad ,text, video

5. června 2009 v 22:23 | Nikki


And if you say your prayers
You will make God happy
And if you do what's true
You will make me happy
I'll keep you in a jar
And you will seem happy
I'll give you breathing holes
You will think you're happy, now

You're in a laundry room
You're in a laundry room
You're in a laundry room

And if you save yourself
You will make him happy
He'll bring you fine rewards
Then you will feel happy
I'll keep you in my room
I'm sure you'll be happy
And if you save your soul
You will think you're happy now

You're in a laundry room
You're in a laundry room
You're in a laundry room
You're in a laundry room

___________________________________________
(s překladem klidně nesouhlaste-když řeknete opravím ho-,moje angličtina je totiž dost špatná :D)

A pokud řekneš svoje modlitby
Uděláš boha šťastným
A pokud děláš,co je pravda
Uděláš mě šťastným
Držím tě ve sklenici
A zdáš se být šťastný
Dám ti dýchací otvory
Budeš si myslet, že jsi šťastný, teď

Jsi v prádelně
Jsi v prádelně
Jsi v prádelně

A pokud se zachráníš
Uděláš ho šťastným
Donese ti odměnu
Pak se bude cítit šťastný
Držím tě ve svém pokoji
Jsem si jistý,že budeš mít radost
A pokud zachráníš svou duši
Budeš si myslet,že jsi šťastný, teď

Jsi v prádelně
Jsi v prádelně
Jsi v prádelně
Jsi v prádelně